Lingsektionen

Sektionen för högskoleingenjörerna vid Linköpings Tekniska Högskola.

I samarbete med

Nyhetsflöde

Bli en del av Lingsektionens styre/kansli!

Hej Lingare!
Det finns fortfarande några poster som är vakanta och även en del nya poster som nu ska tillsättas på kommande vårmöte. Om du är intresserad av någon eller flera poster så är det bara att fylla i formuläret nedan och skicka in. 
Att sitta på en av posterna innebär att man har ansvar för sitt utskott och även går på kanslimöten ca varannan vecka. Man kommer att börja sitt uppdrag i slutet av Maj men kommer innan dess ha en inlärningsperiod där man får följa med på möten och diskutera/ställa frågor till sin företrädare. 

Man behöver inga som helst tidigare kunskaper för att sitta med på en förtroendepost och väljer till största del själv hur mycket tid man vill lägga ner på arbetet. Sammanfattningsvis så är det super att ha på CV:t och en otrolig chans att få göra något väldigt kul som även gynnar sektionen! 

Om du har några frågor om ansökning, nominering, intervjuer, nomineringar osv, skicka ett mejl till valberedning@lingsektionen.se

Information om poster och ansökan hittar ni här!

info

2018-04-04 10:31:48

Lingbrevet v.13

Här kan ni läsa förra veckans Lingbrev för er som missade! Hoppas alla har haft en trevlig Påsk. För er som är lediga, njut av vårvädret som ska vara i veckan, för er som skriver omtentor, stort lycka till! ☀️🐥🎈

info

2018-04-03 09:08:13

The Gentlemen’s

Äntligen är det dags för årets The Gentlemen’s, Y-sektionens och Ling-sektionens alldeles egna herrsittning för alla er som känner sig manliga! Denna kväll kommer ni att bjudas på högklassig mat, svalkande dryck och underhållning utöver det vanliga. Ta fram kavajen, damma av kostymbyxorna och gör er riktigt redo, för denna afton har vi väntat på i ett helt år!

Den 14 april, klockan 17:45 ses vi på KK för fördrink, foto och mingel. Självklart ingår även eftersläpp på KK i sittningsbiljetten. 

**BILJETTSLÄPP**
Datum kommer snarast.
Pris: 
380 kr inkl. alkohol
370 kr exkl. alkohol
Klädkod: Kavaj

info

2018-03-27 17:18:26