SAMARBETA MED LINGSEKTIONEN

Lingsektionen samarbetar varje år med många olika relevanta företag och det är Näringslivsutskottet som ansvarar för dessa samarbeten. Som ni kanske vet är Lingsektionen sektionen för alla högskoleingenjörer vid Linköpings Universitet. De fyra olika inriktningarna som finns på sektionen är kemisk analysteknik, maskinteknik, datateknik samt elektronik. Nedan har vi listat olika typer av samarbeten som vi erbjuder, men har ni egna idéer så är vi även öppna för alla typer av förslag! Många av sektionens studenter hamnar inte sällan på företag som man kommit i kontakt med under studietiden på Ling. Jag ser fram emot att höra från er!

Med vänliga hälsningar Elin Leander,

Ordförande för Näringslivsutskottet

ANNONSERING

Vi erbjuder möjligheten att synas med er logotyp på profilkläder som bärs av styrelsen och även av kansliet. Dessa tröjor används på styrelsemöten, under mottagningen för de nya studenterna men även under andra möten och event där vi representerar styret och kansliet.  

Vi erbjuder även att synas med logotyp på Lingsektionens sektionsryggsäckar som beställs och trycks upp till medlemmar varje år. Detta är ryggsäckar som används av en stor del av sektionens studenter både till universitetet och privat. Ryggsäckarna är väldigt rymliga och brukar vara väldigt populära.

Vi erbjuder även att synas med en annons här på vår hemsida, på vår Facebookssida, på vår Instagram eller i vårt månadsbrev som går ut till alla sektionens medlemmar en gång i månaden. Vi har även lite olika marknadsföringspaket om det skulle vara intressant. 

LUNCHFÖRELÄSNING

En lunchföreläsning, som planeras och genomförs under gemensam regi, för studenterna på Lingsektionen. Vi ansvarar för all administrering av eventet vilket inkluderar beställning av mat, bokning av lokal, anmälan och marknadsföring m.m. Ni ansvarar för att en eller flera personer från er verksamhet kommer och föreläser för oss mellan 12.15-13.00. Vi tipsar om att dessto mer kreativ er föreläsning är, ju mer kommer den sticka ut och bli ihågkommen. Ett riktigt plus är om ni bjuder studenterna som kommer på lunchföreläsningar på mat.

KVÄLLSEVENT

Ett kvällsevent som vi planerar och koordinerar gemensamt, oftast mellan kl. 17.30-20.00. Vanliga aktiviteter brukar vara bowling, hjälp med CV-skrivning och CV-fotografering, brädspel, caselösning eller pub som följs av mingel och middag. Syftet med denna typ av aktivitet är att företagsrepresentanter från ert företag deltar och minglar med våra studenter. Ert företag kan även arrangera en kortare presentation eller någon form av quiz eller aktivitet kopplad till ert företag. Vi ansvarar för all administrering av eventet vilket inkluderar beställning av mat, bokning av lokal, anmälan och marknadsföring m.m. Vi kommer även tillsammans överens om hur många platser som ska finnas på eventet. 

STUDIEBESÖK

Tillsammans med er ordnar vi ett event där studenterna på Lingsektionen får möjlighet att besöka ert företag. Vi fixar marknadsföring och anmälan och kan även lösa beställning och administrering av mat till eventet om det önskas. Ni står för planering av själva studiebesöket och beroende på vart ert företag ligger så kan vi gemensamt komma överens om transport, vi kommer även gemensamt bestämma hur många platser som ska finnas på eventet.

SPONSRA studentmottagningen

Fadderiet TackLING arrangerar mottagningsperioden för alla nya studenter. Mottagningen engagerar cirka 100 äldre studenter som tillsammans välkomnar över 200 nya studenter. Välkomnandet ger goda möjligheter att nå ut till nya såväl som äldre studenter genom diverse olika sätt att synas, till exempel aktiviteter, tryck, utskick och sociala medier. Är du intresserad av att komma i kontakt med arrangörerna av Lingsektionens mottagning går det att maila till spons.tackling@lingsektionen.se

galleri - företagsevent