Lingsektionen

Sektionen för högskoleingenjörerna vid Linköpings Tekniska Högskola.

I samarbete med

Nyhetsflöde

Lingbrevet v.15

I veckans Lingbrev finns massor med intressant information om vad styret håller på med just nu, om kommande sektionsmöte, lite information från LARM och massa annat kul! Läs allt här, och hoppas ni alla får en toppenhelg i det fina vädret! ☀️

info

2018-04-13 10:07:36

Examen - Academic Work

Grattis till din kommande examen - nu väntar flera spännande möjligheter!

Vi på Academic Work har lång erfarenhet av att hjälpa Young Professionals ut i arbetslivet. Kanske har vi träffats under din studietid eller så är detta första kontakten med oss? Oavsett vad, vi vill gärna komma i kontakt med dig som snart tar din examen vid Linköpings Universitet!

Genom att skicka in ditt CV kan du göra dig synlig för våra rekryterare och ta första steget mot drömjobbet. Passa också på att anmäla dig till något av våra rekryteringsevent runt om i landet i april via länken här.

 

Varmt välkommen – hoppas att vi ses!

 

Har du frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig till Ulrika på ulrika.hammarberg@academicwork.se.

 

Bästa hälsningar,

 

Ulrika och Linköpingskontoret

naru

2018-04-07 02:17:41

Sök Fadder till Nolle-P 2018

🏈Nu är det äntligen dags! 🏈

Fadderanmälan har öppnat och nu ska du söka fadder åt den kommande Ling-Nollan. Det kommer vara två fantastiska veckor av en massa skoj och nya människor att träffa. Detta Nolle-p kommer infalla 21/8-31/8 samt ett event den 5/9 och 8/9. Du behöver inte kunna medverka alla datum dock är fadderutbildning del 2 den 19/8 obligatorisk. Men mer information om allt detta finner du i facebookevenemanget. Så vill du vara med och göra detta Nolle-p till världens bästa Nolle-p så surfa in på evenemanget, sök och hjälp oss i TackLING 18 att skapa de två bästa veckorna i en students liv! 

info

2018-04-04 14:45:51